Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kortaste av visa

Att solen går upp vet väl jag
det sker ju nästan var dag.
Att leran knappt stelnat är sant
men det går att förändra formen,
ja det går men är det relevant?
Att vara ung är en konstig sak,
för just i detta nu har jag aldrig
varit äldre, jag har aldrig varit äldre.

Att solen går ner är ett svar
på att allt förändras ständigt ja,
den går ner flera gånger jag ser
hur det är något fint just i det.
Redan nu är jag äldre igen,
söker svar ställer frågor min vän.
Leran kan stelna ont javisst
att vara statisk är farligt trist.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling