Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bära sorg

 

 

 

en kvinnas sårbarhet

hennes benägenhet att sörja
där ingenting alls finns att sörja -

hennes benägenhet att bära sorg
som en tröstande sjal över axlarna

hennes benägenhet
att leva längre, mycket längre

än vad någon trott var möjligt -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-16 16:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och hennes emotionella mognad som oftast inträffar före mannens.
2011-07-29

  stella
Vet inte var den här slutar...den fortsätter bara. Som en gråterska nånstans... :)
2011-07-16

  Gunnar Hilén VIP
att överleva sig själv ? genom överdrift...?
2011-07-16

  cilax VIP
Jag säger också: lysande
en liten undran dock, är det verkligen skillnad mellan kvinnans och mannens sårbarhet, förmåga, sätt att sörja, att bära sorg?
Undrar bara, vet inte
2011-07-16

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt lysande
2011-07-16

    ej medlem längre
kvinnor är bra på mycket, men kanske bäst på detta.
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP