Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan

Rädslan att släppa
släpa taget om det ända man vet funkar i ens liv!

Det är stort
större än ja kunde tänka mej

att ta bort allt man tror på
och göra precis tvärt om

att inse att man inte är superman
att inse att man faktiskt BARA är en människa

det suger
att veta allt man inte kan
se allt som faller ur händerna på mej
alla problem ja inte kan fixa

Men samtidigt är det en lättnad
något ja aldrig trodde ja skulle säga
men det är det
jordens alla problem ligger inte på mina axlar

---------

ligger i sängen o kämpar med alla biverkningar
pillerna som såg så snälla ut
slog mej medvetslös
sågade mej vid knäna

o nu ligger ja här
hjärnan känns som gröt
tankarna blir tröga
musklerna blev trötta
till och med hjärtat la i en lägre växel

fingrarna känns druckna
extra långsamma
lite känselbortfall
lite extra tjocka

lugn

andas
o
finnas

....

hjärtat vaknar
en tår fälls
över att
finnas




Fri vers av cazi
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi