Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenvoodoo


Finna sina

smärtpunkter

tog sin tid


Hon startade

tidigt med

egenvoodoo




Fri vers av stella
Läst 521 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-17 10:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det kan sticka till:)
2011-08-29

    ADI Nehlin
fyndig, smärtsam...underbar text
2011-07-17

  Catharina Edin VIP
ja, man gör ju det, tyvärr -
bra funnet, stella!
2011-07-17

  Anya VIP
Egenvoodoo lät intressant. Kanske något att testa. ;o)
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE