Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt med många bottnar.....


Förnekelse

Likt strutsen
stoppar jag huvudet i sanden.
Äter gräddbakelser
och undviker
speglar!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-17 10:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alternativet är förstås att ställa semlan intill spegeln och se båda dessa bakade frestelser torka, i simultan aktivitet...
2011-08-30

  Sommarnattsljus VIP
Ack ja, ack ja! Hög igenkänningsfaktor!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP