Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återfall!




rödluvan

 

hon den rödhåriga

doftar säkert ägglossning

men vet fan inte

 

- hur du ska sugas av!

 

 




Fri vers av sol
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-01-04 06:20



Bookmark and Share


    Andersx
det är en konst det.......he he.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol