Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggans mönster

en skugga
slår mot rutan

en siluett
förgånget vild

kliver steget
in i mörkret

väver mönster
på min gardin




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-18 01:48



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Som en rysande mörk känsla bak ryggen och dess öga i tanken ser.
2011-07-18

  Anna*
Stämning som skrivs nära i skuggornas mönster
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington