Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vaggande dröm

jag vaggade natten
till orons musik

letade speglar
i minnets bank

flackade blicken
mot randig tapet

drog täcket
mot kinden

men väckte aldrig
drömmen




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-18 02:37



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
dikten har en mjukt
vaggande rytm och
klara bilder som lyser
upp ett inre landskap
- utmärkt!
2011-07-18

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-07-18

  Mona Drugge
Griper tag och berör starkt. Kan åter känna, höra i hjärtat, ser vad ögat mig läser..En stor sökande ensamhet.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington