Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattregn

 

 

regntrumman öppnar mina steg

mitt bröst

 

regn andas i natten

 

 

naken

 

drömmer jag

 

 

kyssar

 

in i min hud

 

 

och undrar

 

 

varför

 

gör jag mig så illa

 

varför

 

 

drömmer jag

 

 

detta

 

 

reglar

dörren




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-18 14:09



Bookmark and Share


  evana
Tycker om ljudet från din regntrumma...tack!
2011-07-18

  John B Lund
Det är märkligt vilken effekt regnet kan ha och hur det kan väcka ett vilande vemod till liv. Och även om man vet att man inte borde slicka på en lyktstolpe en gnistrande kall vinternatt kan man likväl inte låta bli att leka med tanken. Ett sorts evigt självplågeri. Förföriskt sötsurt.

En drabbande text som knappast lämnar någon oberörd och som vanligt fångar du mig som mest när du skriver kort som nu. Kan inte bestämma mig riktigt men vid en första anblick skulle jag kanske låta "reglar dörren" utgå. Det känns ändå. Ända in i hjärteroten.

Tack !
2011-07-18

    Melona
Att närhet, eller önskan/längtan efter den skulle vara att göra sig illa? Nej, så är det inte. Men visst är det vanskligt att bära ett öppet eller öppnat hjärta, som frimärken utan adress ivägskickade för någon mottaglig att signera. Jag läser den som så, men vill bara viskande säga att göra sig själv illa är mer att stänga om och bomma in/ut. En rörande lyrik bjuder du på!
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Så vackert skrivet : Varför?
2011-07-18

  Ari Viklund
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1263951

2011-07-18

  Anna*
Starka smärtsamma frågor som bär en berättelse invikta. Ja, varför gör vi så mot oss själva?
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser