Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de bedjande

 

 

 

Jag var ändå oåtkomlig
för de bedjande.

Min piedestal var ändå monterad
just under taket
och mina händer pressade
mot taklampan.

Brännskadornas påminnelse
om autencitet
var ingenting att orda om.

De var så verkliga att det värkte.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-18 15:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det största bönemötet finns i förtappelsen.
2011-07-28

  ULJO
Rent utsagt "fy fan vad bra du är"
2011-07-19

    ej medlem längre
makalöst bra!
2011-07-18

  TrollTörnTrappan VIP
Ur en takmålad jesusgestalts memoarer? Gripande perspektiv!
2011-07-18

  Wallpaper punch
frihet?
2011-07-18

  Ingela Svenson VIP
Läser om och om igne. försöker förstå, är detta Guds placering i rummet? I verkligheten?
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP