Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revor

vi kan inte ens titta varandra i ögonen längre
det finns för mycket bakom våra ögonlock
och du är en plastpåse
i vinden i en lätt körsbärsträdsbris
jag ett smutsigt jävla paket cigaretter
i en regnig septembernatt bland övergivna mörkgröna och papper
- aska, brinn upp, svart, pissregn, du vet hur det luktar -
som bara är lite för nedtrampat för att någon
skall
- de stannar upp och tittar ibland -
ta upp det
- men bara om de har träffat mörkgrönt -
inte ens med en plastpåse runt handen
- eller har honom under huden -
som blåst ner från körsbärsträden i parken
till kvalmdödsfälten

jag hörde att du har en ny flickvän




Fri vers av Evenoire
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-18 15:56



Bookmark and Share


   
Snyggt!
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Evenoire
Evenoire