Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vass

linjer i händerna
efter de kantiga, vassa orden
som jag inte vågade yttra
utan drog ut ur munnen
som värkande tänder
och gav
lite tvekande
åt dig




Fri vers av Evenoire
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-30 21:12



Bookmark and Share


    nånja
egen :)
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Evenoire
Evenoire