Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila på en äng


Vilar
en myra kommer till mig
och går

ilfart
bin och fjärran flygmaskin -
lugnet

Älgräs och lindblom
namnen smakar lika bra
som själva téet






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-18 17:47



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
fin kortdiktssvit
som smakar
sommaräng
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP