Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no name

Regnet piskar min kind, blandas med mina tårar.
Vinden blåser kallt och ger mig kalla kårar.
Jag känner mig iakttagen och jagad,
vill springa men benen är som låsta.
Fastfrusen i marken, kan inget göra.
Blundar och vill försvinna, försöker lyssna men kan inget höra.
Jag vet att dom är där, alldeles intill.
Vet inte varför, eller vad dom vill.
Vill dom mig illa, vill dom mig väl?
Dessa tankar förgör snart min själ.
Att leva med ondskan så nära inpå
får mig att vilja ta mitt liv i havet så blå.
Vill dom mig illa, vill dom mig väl?
Tänker dom låta mig leva eller ta min själ?




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP