Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatikens falsksjungande drottning

Det sades att hon var dramatisk
men hon grät faktiskt bara när ingen såg
hon svängde aldrig med manteln
efter mörkrets infall




Fri vers av Havre
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-18 19:34



Bookmark and Share


  M.A.J.R
absolut magnifikt bravo
applåder dessutom
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre