Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl


Tårarna står för allt vad du så obetänksamt gör
Skratten står för allt vad du så vetgirigt hör
Under din tuffa mantel öppnar sig
för mig nya vingar till att skrika nej

Jag ristar min illska i vår historias hand,
försöker anstränga mina fruktansvärda känslor
att läggas på band
Blundar och fabulerar mig bort mot ett annat land

Nu är det ej
längre kärlekens grej
Du for från var du bor
och
klöste dig loss med alla konstens klor

Farväl min älskade, vi hörs
Jag väntar ej mer
hjärtat sjunger ut,
det finns inget mer




Fri vers av Vingaravglas
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 21:09



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Du har verkligen en förmåga att skriva på ett sätt, som gör att man nästan kan ta på dina känslor....
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas