Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ögonen ligger skulden där ångest speglas


det är bokstäverna som gör mannen
men hon hade huvudvärk
stängde dörren

regnet blötte vindrutetorkarna
vintern gick mot vår
cigaretten brann i askfatet
han var lat

höften fick blåmärken av stolen
hon gäspade högt
fanns katterna under bilen

en älg gick över vägen
solen hade ton av månljus
radioskugga bland husen
allt var hans fel

asfalt under hennes naglar
vatten krusade hår
döda djur, evig tjäle
han sprang




Fri vers av nikotin
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-01-03 02:49



Bookmark and Share


  Jonjovan
wah, jättebra!
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nikotin