Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning


göra lögner till sanning
där inga svar finns
bakom leende fasader
lurar tårdrypande avsked i solnedgången

en pratbubbla ovanför huvudet
på den som inte tänker
tomma sinnen blir sällan fyllda
av det som får människor att vrida sig på golvet av plågor




Fri vers av nikotin
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-01-03 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikotin