Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galenskaper


mina gröna linser gör mig blåögd
kanske medvetet omedveten
om den effekt lystna blickar
utan kärlek drunknar i telefonens ekande tystnad

låt runda bröst sväva fritt
i det tomrum löften orsakar
du tar ditt ego och ger dig av
packad av läppstiftsmärken på dina kragar

levande blommor andas
cigarettrök blir till rosor av nikotin
svimmel svammel svurum
på din höft vilar världens olösta gåtor

coca cola spilld över soffor
materialistens eviga gissel
svårmod attackerar med förbundna ögon
pojkar svimmar utan att falla
mina gröna linser gör dom blåögda




Fri vers av nikotin
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-01-03 20:05



Bookmark and Share


  Jonjovan
wow, väldigt säker stilistiskt.
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

nikotin