Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(oktober 2002)


vilse


Katterna sover tätt ihop
Där ingenting betyder ingenting
Drömlösa landskap slickar uppåt
Sparkar neråt
Gråter med regnfyllda strupar

Lek inte med elden
Sno en hårslinga runt ditt finger
Är du en viskare, fader?
Dina ord är skrik i mina öron

Tajta jeans på tajta människor
Rött läppstift matchar blont hår
Jag har svarta lockar vaselinputande läppar
Men jag minns inte längre vägen hem

Frilansande terrorister & självmordsattacker
Sjung en sång lek med vapen
Skär djupa sår i parketten
Du blir aldrig dig själv igen




Fri vers av nikotin
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-01-10 01:06



Bookmark and Share


  Jonjovan
åh, jättefin, det där med att läsa högt du vet. :)
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

nikotin