Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

genom dina andetag
genom alla de där
som aldrig
genom knivskarp decemberluft
genom giljotinångest
skogarna
helveteskäftar med sockervaddsfasader
hur vi föll
och nej
nej, jag har ingen jävla empati eller tystnad
för dig

för idag är en dag
då det gör ont att andas
och kylan biter sig fast
under huden och skriker att

idag
är en dag
då man målar papperet svart
och undrar
om det ens spelar någon roll längre

jag undrar vad det är för dag för honom

eller om det är tisdag




Fri vers av Evenoire
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evenoire
Evenoire