Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden

Redigering: Queenia




bon appétit

 

bon appétit

jag äter din hjärna, läckerhet

på Gustaviansk porslin så vacker

 

men du tror mig inte

spelar bara med mina tårar

jonglerar, med pärlor hit och dit

 

under månens klara sken

ser jag så tydligt, vem du är

hur smakligt, njutbar du är

 

du bara leker, med maten

mitt hjärta, min lever, avnjuts

till billigt Rumänskt rött, och sött

 

ja, bon appétit, min älskling

svälj nu ner förtreten

och älska med mig

 

månen i dimmor gömmer sig

och kvar är din lukt, på min hud

oäten, oätbar, odelbar

 

 




Fri vers av queenia
Läst 996 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-07-20 01:29



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ha ! har du ätit Draculas blandning nångång ?
2013-12-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ha ! har du ätit Draculas blandning nångång ?
2013-12-15

    ej medlem längre
Det var en riktig råbiff
hoppas den inte var seg
lovar fredagsmys
i Transsylvanien hu-då
2013-11-26

  SatansSon
fint och innerligt.
2013-11-08

  Ola Rydberg
en riktig
finsmakar dikt
med sensuell meny
2013-11-07

  Ninananonia VIP
Mycket bra..
2013-11-03

    ej medlem längre
Mycket bra! I like!
2013-10-30

  Eliza-69
Mmm like it :)
2013-10-16

  Jean-Michel Orblin
Jag bjuder på resten av min städerskas gärna istället.
2013-10-15

    Svarte Petter
jag tror jag är kär...
2013-10-13

  Polisen
Efter ett längre uppehåll beslutar jag mig för att besöka alla dessa poeter igen. Går givetvis först till min favorit Queenia och läser denna fantastiska dikt. Vacker, erotisk och obehaglig och vacker igen. Jag tror att jag ska bli poetagent och sälja dig till Spanien eller Italien eller nåt. Så bra är du.
2011-09-14

    ej medlem längre
För att hålla mig kort; Applåd!
2011-09-07

  zacke :]
Försöker undvika ordet bra,
känns så uttjatat,
men det här är så bra!
2011-07-25

    ej medlem längre
Kraftfullt och sinnligt, som vanligt
2011-07-20

  Nikolai Jungsin VIP
tjusig bild
tjusande text..
den går på djupet...
2011-07-20

  Lars Hedlin
Förevigat i tiden! Vackert! "APPLÅD" :))
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia