Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dikt är ett frö


Allt du skriver

kommer att

sprida sig


Bokstäverna

slungas ut

i Vintergatan


och slår rot




Fri vers av stella
Läst 494 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-20 11:08



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin...visst är det så
2011-07-21

  ULJO
Precis så vill alla författare och poeter se sina ord fara ut till världen.
2011-07-21

  ßluie VIP
Fint! Det där har jag hävdat länge, men om så kanske inte om varje. Det är det som griper tag i som lämnar kvar, ger ett frö - ett eko; inspiration. Nog så. Din dikt är viktig.
2011-07-21

  Berth
Man kan ju alltid hoppas.
2011-07-21

  Minkki VIP
fin tanke, att plantera en bokstavsträdgård på Vintergatan!
2011-07-20

  Anya VIP
Fint sagt!
2011-07-20

  Catharina Edin VIP
japp, så är det; och nya världar skapas, nya verkligheter -
2011-07-20

  stella
Tack så mycket! :)
2011-07-20

    Herr Ångest
He he, gillar verkligen bildspråket du får till här!
2011-07-20

  mare VIP
Bra !
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE