Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägarna

 

 

 

Inte går jag dit du inte är.

Vägarna har korsat sig igen
och jag med dem.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-20 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant avslutning där.

"Så korsas våra vägar igen", som Jonas A skrev till mig på MySpace.
2011-07-28

  Ingela Svenson VIP
Kort och kärnfullt!
2011-07-20

  anits VIP
Mycket bra tänkvärt
2011-07-20

    lärjunge
vägval

inte lätt

alla gånger
2011-07-20

  Anya VIP
Kärnfullt och intressant.
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP