Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inse svider...


Fantyget klev på tåget i farten

Jag var så ung, så fri,
så galet vild
Du likaså

Du tog mig med storm,
jag älskade dig så innerligt
och vilka år vi fick

Jag har de åren i mitt hjärta, de finns
där, jag älskar dem, dig likaså

Men fantyget tog oss,
han satte eld på allt

Du var min bästa vän, min trygghet
i allt
Vi hade varann, det lämnade inget kallt

Men fantyget knullade upp oss,
dig i glans

Glittret blev till sand och
ballonger sprack i takt
med att vi försvann bort hand
i hand

Fantyget kunde fan knulla, han
var bra
Han våldtog allt
inget var viktigt
allt var bara ballt

Jag kan fan inte tänka på
hur jäkla bra vi var, vilket
team, vi var bäst
Jag var lycklig, fattar det nu

Men lyckan är knullad, jag då det
förstår

Nu återstår att återupplivas
och
briljera med ett smajl

Och älskar dig det gör jag
men föraktar dig för
att du lät dig knullas så blå!

Men en karl med bara säd utan råg,
jag betackar jag tar nästa tåg!




Fri vers av Vingaravglas
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-20 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas