Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enbart känsla

Viljan,
den fria viljan.
Förnuftet,
det sunda förnuftet,
som skulle råda över

känslan,
den förrädiska känslan.
Men,
viljan var aldrig fri.
Förnuftet var aldrig mitt eget.
Endast känslan finns kvar.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP