Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inte ens förlåt räcker till….

Nu vet jag vad som gör ondast
-
att bli sårad
eller
att såra.

Att bli sårad svider en stund.
Att själv såra,
ger en livslång själslig värk.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-11 09:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord om att såra eller att bli sårad.
Jag håller med dig. Men vissa människor har inget samvete.
Det är viktigt att förlåta sig själv och andra, så att man kan gå vidare i livet och inte bära med sig en ryggsäck av smärta. Vissa saker är svårare att förlåta.


2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP