Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaves

Slaves
arn’t we all slaves
Willingly or not

Some of Us love it
Others deny it..
in despair




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-13 07:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP