Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonbön


När livet skänkts åter

Tack min Gud
för den väg du öppnat för mig.
Led mig varsamt vidare längs dess slingrande stigar
och skänk mig mod att våga utforska dem.
Lär mig älska livet.
Låt mitt hjärta älska med allt vackert jag möter.
Hjälp mig hålla mitt sinne öppet
så att jag kan möta mig själv och andra med tålamod.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-12 08:36



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En underbar bön vilar i dina fina ord…
Tack för gåvan du skänker~att få
läsa dem!
2022-09-12

  Marita Ohlquist VIP
En makalöst vacker bön att börja dagen med.
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP