Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom all räddning

Som ett sorgens töcken
stiger ur dimman
min inre längtan.

Sträcker sig mot himlen
som efter hjälp.

Hjälp som aldrig kommer.
En evighetens längtan till
ro jag aldrig finner.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-20 20:57



Bookmark and Share


  marie-helene
Jag önskar att du ska finna den ro....
Har självt levt i det svarta hål och trodde inte heller att något kunde rädda mig.....Men nu vet jag att ljuset övervinner mörkret...
Du skriver bra och jag tolkar den som att den texten är upplevd av dig....
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP