Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observatör

Observatör,
jag ser vad ni andra gör,
men jag står utanför.
Jag har ingenting att ge,
ingenting att få,
endast sorg i mitt hjärta
oro i min själ.

Era kritiska blickar sårar mig.
Er simpla mänsklighet väcker min avsky,
gräver ett djupt hål i min själ,
och lämnar mig själlös.
Som en ond dröm jagar ni mig
ger mig ingen ro, ingen flyktväg.

Jag förblir en främling,
en observatör.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP