Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterhetens gift

Något äter på mig.
Tar min värdighet,
personlighet,
mina känslor
i besittning.
Planterar i mig en bitterhet,
så mörk och kall.
Jag blir ogenomtränglig,
osårbar och oövervinnerlig.

Det hat som föds vill ut.
Få sin hämnd, ta sin tribut.
Det känner endast sin egen rättvisa.
Rättvisan som dövar bitterheten, rädslan
och min egen sårbarhet.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-20 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP