Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var så det gick till

Det började i januari,
gatlyktor
lyste upp partykalla nätter

Några nätter i februari,
du fanns tätt intill mig
och investerade i min trygghet

Några dagar i mars,
allt gled på ren snö

Nätterna i april,
vi väntade in våren

En dag i maj,
blommorna blommade
med fart, dofterna
spreds över ängarna

En kväll i juni, vi
kysstes passionerat
ända in i juli

Vi dansade med
dagarna mot sommarens
slut, vi glänste
och allt var en saga

Hösten led,
vintern kom

Min trygghet gick i konkurs
och jag kunde
bara bittert beskåda
medan det var du
som inkasserade all överbliven vinst

Och det var så det gick till




Fri vers av Vingaravglas
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas