Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens inspirerande Sommarpratare

man jobbar som en apa
och ut kommer bara
en förvirrad snigel

far som en tetting
när flödet kommer
sen förbrukar man
snabbt frukten
i form av damm
som faller i luften
konstant
smutsar ner förstör
minsta atom

säger bara som
Sara Stridsberg

älskar stjärnorna
för att de är oförstörbara!




Fri vers av Kim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 15:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Hade tänkt lyssna, men blev förhindrad. Nu ska jag lyssna i efterhand, tack för tipset!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP