Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar



Stenlandskapets livs
enda sommarblommorna
på bärkassarna


Sommarprataren
låter som någon annan -
taltrast


Kring Hemmet hallon
de mogna rycks bort
hela tiden




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tre utmärkta texter - tvåan biter bra, liksom trean.
2011-07-22

  Anna Maris
Härliga haiku. Särskilt den sista. Fint skrivet!
2011-07-22

  lodjuret/seglare VIP
kanske borde man slå på radion och lyssna en endaste gång i sitt liv till de där så hyllade sommarpratarna, någon gång skall ju vara den första sägs det, sedan låter poeten inspirationen flöda
som här där du skriver så vackert och detta språk dessutom
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP