Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör mig styrkan svag

I närheten av oändligheten,
dithän vandrar jag
med min envisa styrkas kraft

Jag är ibland så blind,
det jag vet,
min styrka bär mig utan gränser,
ingen broms, ingenting

Jag bara vandrar, ser mig aldrig om,
härdar,
tills fötter blöder mig tom

Ge mig en ny injektion av livet
så nya vindar bär mig




Fri vers av Vingaravglas
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas