Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig victor. Underbara sambo


IRL

Jag minns vårt första andetag, vår första del av något stort

Innan, tomma ord som färdats igenom det oförståeliga

Allvar i utbyte mot skratt växlade som ett flygplan mot nya destinationer

Det var i denna nakna stund som allt blev till den rödaste ros som aldrig tappar färg

Vid namn Kärlek

Tiden flyr igenom det öppna hav som aldrig har en ende

Medans vi står på samma första punkt

Samma känslo utbyte

Samma underbara kraft som bara vi kan se




Fri vers av FrökenABC
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC