Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

Du har
nästlat dig in

där


djupt inom mig


husockuperat
mitt innandöme


och byggt
ett litet krypin

i mitt hjärta


Nu har jag svårt
att göra mig av

med dig


fast det gör inget


sköter du dig
så ska du nog se

att du snart får
ett förstahandskontrakt


i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-23 03:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skriver så bra!!!!
2011-07-24

  RosieLoveHeart
men en sån härlig dikt ...lyckliga hon med förstahandskontrakt
2011-07-23

  Minkki VIP
så här från sidan om - en läsning som värmer. "husockupation" av ett hjärta, det dråpligaste tänkbara uttryck , mycket intagande beskrivning av ett intagande
det blir nog applåd för det!
2011-07-23

  Nattsuddan
Vackert och härligt ^^
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden