Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdansen


På min grav

kan ni gärna

dansa

tarantella

om ni vill


Det gör inget

jag är redan

död




Fri vers av stella
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-23 13:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-11-12

    Ken Cassel
Ja, de får dansa hur mycket som helst på graven, Stella
så länge de inte bara pissar på den
Hi Hi

Kramar!

Ken
2011-07-23

  Catharina Edin VIP
- och titeln, den drar hit ett gammalt Strindberg-fan i språngmarsch.
2011-07-23

  Catharina Edin VIP
svart humor när den är som bäst!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE