Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mer om formatet Clerihew på

http://en.wikipedia.org/wiki/Clerihew




Muammar al-Gaddafi (Clerihew)

 

Muammar al-Gaddafi

säger att han vill rädda sitt folk

Men i Libyen vill folket vara sin egen tolk

och själv avgöra: Vad består ledarens straff i

 




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 16:14



Bookmark and Share


  stenhur VIP
fyra rader
fullt värda en man
som bevisat att han
av makten fått spader
2011-07-23

  Morgall
Ja inte är det död iallafall..

men tydligen vill USA ha honom död?..men vem ska döma USA då?

du Gunnar?
2011-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Han började bra. En helt oblodig statskupp 1969. Fri utbildning och sjukvård för folket. Statssubventionerade bostäder. Det är mer än vad man kan säga om imperialistlakejen kung Idris, hans företrädare, som bara roffade åt sig.
Men politik och makt har en förmåga att korrumpera.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström