Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittade ett hårstrå

Jag hittade ett hårstrå
från dig idag


det var brunt, så där
och stacks


som du




det var mysigt




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-24 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skägg?
2011-08-01

  Ninananonia VIP
Mysig känsla..Detta hårstrå är så viktigt :)
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden