Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt rum

Det luktar du
i mitt rum


du har liksom
stannat där


fastän du
för länge sedan

gått


och säkerligen
redan är

långt

borta


Det luktar du
i mitt rum




det känns bra


Du



känns bra




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-24 00:58



Bookmark and Share


    Munken
Vacker text, den träffar mig direkt. Enkel utan att vara mindre uttrycksfull. <3 på den!
2011-09-24

  Ninananonia VIP
:) Härligt...


Tycker om .. :)
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden