Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din famn

Önskar bara

att jag fick lägga
mig i din famn

och somna
till ljudet


av din puls




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 523 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-07-24 00:59



Bookmark and Share


  gömd
oj vilken varm dikt..bokmärker ja med
2012-02-02

  wildrose
Känner kärleken.
2012-01-17

  Ninananonia VIP
Ja jag läste den igen... Den är så bra... Jag bokmärker dig :)
2011-08-03

  Nattsuddan
Ja, enkelt och vacker. Som kärlek.
Den här gillade jag.
2011-07-24

  Ninananonia VIP
Den bästa känslan i världen...

Tycker om din dikt.. :)
2011-07-24

    Birgersdotter VIP
Ja så underbart.....fin text
2011-07-24

  sangel
Sån skön känsla där i famnen hos en älskad
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden