Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens ramp

då var nu
men inte sen

förvillad tidsepok
på villoväg

bland pelare
ett skuggliv

trampad hud
och stympad lem

grep till vapen
stelnande i kramp

i TV-rutans vanvett
skar en laser
dödens ramp




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-24 01:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt Dina texter.
2011-07-24

  Mona Drugge
Tung sorg och smärta. Livets skuggridå..tyst ensamhet jag ser.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington