Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är två månader bort

ingången till utvägen
döljs av hastigheten
och överflödet




Fri vers av aPorcupine
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-24 15:07



Bookmark and Share


  August L S
Slutet och spännande. Rubriken blir som ett bestick, verktyg eller instrument att försöka öppna upp själva texten med. Vad är utvägen? Där fastnar jag, det är mysteriet för mig. Resten har jag lätt för mig att se. Hur allt liksom virvlar förbi, raskar på och öses över en, så man aldrig når fram till den vägen som går ut. Livet och vardagen kommer liksom emellan det som kanske var det viktiga, egentligen. Fast om det är som rubriken säger, att det viktiga är en person, som är två månader bort, då kanske det är lika bra att uppehållas av hastigheten och överflödet.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine