Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess

I övrigt
har jag intet att
Tillägga.

Förutom
en massa saker
jag inte har för avsikt
att ventilera
här.

Jo! En sak:
Det regnar
Tristessen lägger
sig som ett draperi
Dövar varje tanke


Kväver förhoppningar






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-24 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders