Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vek vägen...

ville se dig
genom känsla

smekt i natten

kastrerat naken
oanat vild

vek vägen
bortom spegeln
som narrades

den bild
jag endast anat
men aldrig fick
i själ och ande




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-24 23:31



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Ibland blir nåt för svårt att se och kännas vid fullt ut. Man bygger sig en mur kring det man ändå försöker ta på..just för att alls kunna orka.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington