Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




varsamt...

 

varsam hand

lämnar glädje

mot kind


och en slocknad blick

flammar upp på nytt


känslor i tillit

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-25 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, skör känsla. Glädjefylld. Fint skrivet!
2011-07-26

  Yvonne Eriksdotter
Mmm...vackert och hoppfullt....
2011-07-25

  L Patrik W Johansson VIP
det var nåt sånt här fast en senryu tror jag som jag läste första ggn av dig när jag mest läste haikupoeterna här 2009

och varje gång en ny kortare text kommer så är det som den första gången

Be well,
LPWJ
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra