Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Border control.



Vår border control:

De insjuknade kommentarerna,
feberorden,
och själva livets sanitetsdvala

Hjärtan satt i karantän,
mötet bakom skydden,
fingerplocksservetterna och örontopsen;
med orena sinnen




Fri vers av Botox
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox