Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här ser jag på männsikor från olika kulturer och världar. Det är så här jag ser på alla politiska och rasist relaterade brott/handligar i världen. Inget är rätt och inget är fel allt vi har är våra tankar och kännslor.


Hitler, Norge, världen, terrordåd och vilja





Människor är likadana lika hatiska lika självgoda,
men om man ser ner på någon tillräckligt länge kommer den sedan resa sig ur askan och ge dig en snyting.

Sen kommer den sprida sin ilska över världen med sitt hat.
Det är så det är var du än är i världen,

var givmild, men aldrig för snäll,
var bestämd, men aldrig elak.

Om alla var så, då hade världen varit en bättre plats.




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 22:07



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du ger fina och mycket tänkvärda råd! Jag kan utläsa en form av respekt och medmänsklighet i orden ...
Jag tror inte alla människor är hatiska och självgoda av naturen .. kanske mer en okunskap och rädsla som ibland tvingar fram sådana känslor ...
Men det är också sant det du skriver .. ser man ner på någon tillräckligt länge, så reser de sig och striden ligger nära till hands .. en sårad självkänsla .. och då är det också lätt att få fler med som kanske upplevt detsamma ...
Att istället se varje människa utifrån vem de själva är som person .. inte "slå ihop" alla och tro att alla är lika ... Se varje individs eget värde ...
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO